COMPUTERRUIMTE ADVIES, BOUW & OPTIMALISATIE

COMPUTERRUIMTE » SAFECADDY®

SAFECADDY, dé mobiele oplossing voor snelle inzet bij calamiteiten. Wij zijn importeur van SAFECADDY voor Nederland en België en bieden deze mobiele BHV veiligheidsoplossing ook voor optimale veiligheid in datacenters. De SAFECADDY is made in Germany en voor datacenters leverbaar in twee uitvoeringen. Til uw BHV-organisatie met SAFECADDY nu naar een nog sneller reactie niveau. Uniek mobiel veiligheidssysteem voor directe hulpverlening bij ongeval en brand.


SAFECADDY® | REPRESENTATIEF

Met SAFECADDY alle veiligheidsmiddelen snel op de plaats waar het ongeval of de calamiteit zich voordoet. Iedere SAFECADDY is eenvoudig te verrijden zodat bedrijfshulpverleners snel eerste hulp kunnen bieden..! Deze verrijdbare mobiele veiligheid oplossing is degelijk, representatief en biedt in datacenters uitkomst..! Ook bij het uitvoering van (brand)gevaarlijke werkzaamheden. Hiernaast toont u aan de toezichthoudende instanties dat u voorziet in optimale calamiteitenpreventie en repressie. Ieder type SAFECADDY is met bedrijfsveiligheid artikelen naar wens, met de voor uw datacenter noodzakelijke bedrijfsveiligheidsmiddelen en gereedschappen uit te rusten. Wij kunnen ook service (periodieke controle) aan de SAFECADDY verlenen. Dit wordt met na het servicen met de keuringsticker aangegeven.


SAFECADDY® | FUNCTIONEEL

Naast de veelzijdige invulling maakt de mobiliteit de SAFECADDY bijzonder. Ook in het datacenter is het uiterst handig om de SAFECADDY bij werkzaamheden door de technische dienst of de huisleverancier mee te laten nemen waardoor veiligheidsmiddelen nabij zijn. De SAFECADDY wordt geleverd inclusief opvallende beschermhoes zodat eenieder de SAFECADDY met de aanwezigheid van veiligheidsmiddelen associeert. De beschermhoes is door middel van ritssluitingen bij calamiteiten snel te verwijderen. De beschermhoes kan ook naar wens van uw bedrijfslogo voorzien worden. Hiervoor geldt een meerprijs. Uw bedrijfslogo wordt dan op een witte dragerfilm aangebracht. Ook is het mogelijk om een opzetbord met behulp van het Smart-Slide-In systeem, op de SAFECADDY te plaatsen. Op het opzetbord kunt u dan specifieke artikelen monteren zoals een elleboogdispenser voor Coronapreventie. Specifieke ideeën of wensen om de SAFECADDY voor uw bedrijf custom made te maken? Neem contact met ons op.


SAFECADDY® | SMART-SLIDE-IN SYSTEEM